GOconnectIT

De opdracht

"We hebben een bedrijfspand gekocht, wil jij een plan maken voor de inrichting?" ,vroeg de opdrachtgever, waarmee wij eerder mochten werken. "Graag transparant en overzichtelijke ruimtes, met gebruik van vriendelijke materialen. De bedrijfskantine mag uitnodigen om samen met collega's te verblijven, elkaar ontmoeten in de keuken". 


Functioneel, maar sfeervol

De basis werd een combinatie tussen functioneel en sfeervol. Robuust eiken, dat volgens de opdrachtgever niet grof genoeg kon zijn, werd het uitgangspunt voor kleur- en materiaalgebruik.  Voor alle scheidingswanden werd door ons een systeem ontwikkeld, dat prefab werd voorbereid zodat het in het werk in korte tijd geplaatst kon worden. Zo konden wij voldoen aan de korte doorlooptijd, die hiervoor stond.De inrichting

Alle wanden zijn blauwgrijs gemaakt, in ton-sur-ton kleuren, onderschikt aan de kunst die onze opdrachtgever graag verzameld. De betonnen trap werd gestraald en voorzien van blanke coating. Er werd gekozen voor fluweelzacht tapijt, dat zorgt voor de prettige akoestiek. Robuust eiken en de verfijning van op maat stalen frames voor de bureaus. Hoogwaardige kantoormeubels van het Italiaanse merk Alias.  Het interieur van Go Connect It heeft hierdoor een onderscheidende, stijlvolle elegantie gekregen.


Een project waar we dankbaar voor zijn. Waar we ons beste beentje voor hebben gezet om een onderscheidende kantoorinrichting te kunnen realiseren. Een samenwerking waar we nog met regelmaat aan terug denken en een resultaat waar we apetrots op zijn.