Woonboerderij Polsbroek

Ruim 10 jaar passeerden, tussen het ontwerp en de volledige realisatie. We startten met de basis; de trap en vide, de bad- en slaapkamer en een compleet kleuren- en materialenplan. Begin dit jaar werd de boerderij voorzien van een nieuwe, rietgedekte kap en realiseerden  wij het laatste en misschien wel meest ingrijpende onderdeel; de keuken.


Keuken

De pui werd aangepast, iets buiten de gevel geplaatst en verhoogd. Hierdoor treedt er meer licht toe in het hart van de boerderij. Ook kwam er een doorgang naar de woonkamer, een lang gekoesterde wens van de vrouw des huizes. Het is een keuken, waar eten wordt bereid, waar men eet en heerlijk leeft.


Een ontwerp consistent doorgevoerd

Het interieurontwerp is vrijwel volledig door ons gerealiseerd. De bewoners hebben altijd vastgehouden aan het ontwerp, dat jaren geleden door ons werd gemaakt. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd. De eenheid in materiaal, kleurgebruik en vormtaal is hierdoor nu zichtbaar.  Wij vinden het verdienstelijk, dat na tien jaar,  het effect van een goed plan nog steeds wordt opgemerkt.